Hova Bensin & Tillbehör AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bensin, bilreparationsverksamhet samt däcksförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hova Bensin & Tillbehör AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Hova Bensin & Tillbehör AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 2002-11-01 så skapades Hova Bensin & Tillbehör AB och bolaget är har F-skattsedel Hova Bensin & Tillbehör AB har haft det sedan 2003-03-06.

Hova Bensin & Tillbehör AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

556633-9643 är organisationsnummret för bolaget som finns i Töreboda.

Just nu är Hova Bensin & Tillbehör AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hova Bensin & Tillbehör AB så går det att nå dem via telefon på 0506-30515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hova Bensin & Tillbehör AB är Olofsson, Olov Sune Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Magnus Håkan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .