ELICOM Produktion Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ELICOM Produktion Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som ELICOM Produktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ELICOM Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-23.

ELICOM Produktion Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-12-02. Men sedan 2003-01-23 så har ELICOM Produktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 6, 545 31, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ELICOM Produktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-19900.

Töreboda arbetar för att verksamheter som ELICOM Produktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ELICOM Produktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva legoarbeten såsom enklare monsteringsarbeten, reparationer och service inom telekom- och verkstadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ELICOM Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ELICOM Produktion Aktiebolag och det är följande personer, Schough, Anders Richard som är född 1952 och har titeln VD, Schough, Anders Richard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Mona som är född 1955 och har titeln Suppleant, Levinsson, Georg Gert-Ove som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ELICOM Produktion Aktiebolag är 556634-5947.