Säckestads Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Säckestads Åkeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Säckestads Åkeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Säckestads Åkeri AB är momsregistrerat sedan2003-03-20 och har organisationsnummer 556635-5565.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-470606 alternativt besöka eller skicka post till Säckestads Åkeri AB på följande adress Skövdev. 15 B, 549 31, Tidan.

Säckestads Åkeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-03-20.

I Säckestads Åkeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Jan Krister som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, fastighetsförvaltning samt värdepappershandel, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.