Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära). Det finns flera verksamheter som liknar Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-12 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-02-02 så har Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) varit registrerat och sedan 2004-02-12 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) så kan man gör det genom att posta ett brev till Svanhultsv. 3, 546 94, Undenäs. Vi ni istället prata med Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) så kan ni göra det på 0505-20475.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Monica Viola Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmén, Arne Christer som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Monicas Livs i Undenäs AB (Ica Nära) har 556655-4811 som sitt organisationsnummer.