Bröderna Severin Plåtteknik AB

Västra Götalands län

Information

Bröderna Severin Plåtteknik AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Bröderna Severin Plåtteknik AB finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Severin Plåtteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bröderna Severin Plåtteknik AB har haft sedan 2004-04-29. Bröderna Severin Plåtteknik AB har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Severin Plåtteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-10775.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bröderna Severin Plåtteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Severin Plåtteknik AB har idag 556659-9519 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bröderna Severin Plåtteknik AB

Föremålet för bolagetsverksamhet är bearbetning och försäljning av stål och plåtprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Severin Plåtteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Severin, Rolf Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Ruth Marianne Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .