CJ Maskinservice AB

Västra Götalands län

Information

556672-4679 är organisationsnummer för bolaget CJ Maskinservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CJ Maskinservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som CJ Maskinservice AB finns i.

CJ Maskinservice AB har varit registrerat sedan 2004-12-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för CJ Maskinservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

CJ Maskinservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CJ Maskinservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med CJ Maskinservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0506-47474 eller genom brev på följande adress:
Skövdev. 21, 545 31, Töreboda

Bolaget skall bedriva reparations- och serviceverksamhet för lantbruk-, entreprenad- och skogsmaskiner, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CJ Maskinservice AB och det är Smedberg, Ulf Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Nils Åke Johnny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedberg, Bror Göte som är född 1945 och har titeln Suppleant, Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Skogsberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,