HeDa Evenemang AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva lunchservering, sportsbar, a la carte, logi, catering och restaurang med annan därmed förenlig verksamhet. Därutöver ska bolagets verksamhet även vara att genomföra dykning och olika typer av företagsengagemang på uppdrag av kund.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HeDa Evenemang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är HeDa Evenemang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 2005-03-01 så skapades HeDa Evenemang AB och bolaget är har F-skattsedel HeDa Evenemang AB har haft det sedan 2005-04-28.

HeDa Evenemang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-28

556676-9161 är organisationsnummret för bolaget som finns i Töreboda.

Just nu är HeDa Evenemang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HeDa Evenemang AB så går det att nå dem via telefon på 0506-12080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom HeDa Evenemang AB är Demmer, David-Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .