Sörgårds Vind AB

Västra Götalands län

Information

Sörgårds Vind AB är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Sörgårds Vind AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sörgårds Vind AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-10. Men sedan 2005-08-18 så har Sörgårds Vind AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lerdala Bäckedalen 3, 540 17, Lerdala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sörgårds Vind AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-20546.

Töreboda arbetar för att bolag som Sörgårds Vind AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sörgårds Vind AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva produktion av elkraft samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sörgårds Vind AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sörgårds Vind AB och det är följande personer, Kjellström, Lars Olov Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edvardsson, Sten Rikard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, Carl Gilbert Micael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rannanpää, Seppo Matti Juhani som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Enar Bo Verner som är född 1946 och har titeln Suppleant.Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sörgårds Vind AB är 556677-6943.