Tassarnas Djurklinik AB

Västra Götalands län

Information

556678-6439 är organisationsnummer för företaget Tassarnas Djurklinik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tassarnas Djurklinik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Tassarnas Djurklinik AB finns i.

Tassarnas Djurklinik AB har varit registrerat sedan 2005-03-30 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tassarnas Djurklinik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

Tassarnas Djurklinik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tassarnas Djurklinik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tassarnas Djurklinik AB så kan ni göra det på telefon genom 0506-16460 eller genom brev på följande adress:
N. Torgg. 14, 545 30, Töreboda

Bolaget skall bedriva djursjukvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Tassarnas Djurklinik AB och det är Malmberg, Ulla Annelie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternö, Rigmor Ingmarie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,