Svenskt Stommontage AB

Västra Götalands län

Information

Svenskt Stommontage AB är ett bolag som finns i Töreboda. I Svenskt Stommontage AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Simonsson, Lennart Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larm, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Jonas Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Bo Rune som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenskt Stommontage AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenskt Stommontage AB på telefon 0506-10550.

Bolaget skall bedriva montering av byggnadsstommar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenskt Stommontage AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenskt Stommontage AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenskt Stommontage AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-23 och Svenskt Stommontage AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenskt Stommontage AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Svenskt Stommontage AB har 556681-3498 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.