SCOTAC AB

Västra Götalands län

Information

SCOTAC AB är ett bolag som finns i Töreboda. I SCOTAC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mann, Stig Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörk, Clas Henry som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SCOTAC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SCOTAC AB på telefon 070-3250446.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom järnvägsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SCOTAC AB av bolagstypen Aktiebolag.

SCOTAC AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SCOTAC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-24 och SCOTAC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SCOTAC AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

SCOTAC AB har 556685-7560 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.