Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag har haft sedan 2005-10-20. Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fimmerstad Söderhäljatorp, 545 93, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5453165.

Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag har idag 556687-0027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag

Bolagets verksamhet är restaurering till- och ombyggnation av historiska hus, övrig byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Olof Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Per Arne Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .