Conny Janssons Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva åkeri, utföra transporter, handla med skrot samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Conny Janssons Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Conny Janssons Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 2005-12-01 så skapades Conny Janssons Åkeri AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556692-3685 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Conny Janssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Conny Janssons Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-6030197 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Conny Janssons Åkeri AB är Jansson, Sven Conny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Anna-Lena Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .