Linkfog i Töreboda AB

Västra Götalands län

Information

Linkfog i Töreboda AB är en verksamhet som finns i Töreboda. I Linkfog i Töreboda AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Bengt Rune Ingmar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnrehn, Annika Santana M E som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linkfog i Töreboda AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Linkfog i Töreboda AB på telefon 0506-10424.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra stallinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Linkfog i Töreboda AB av bolagstypen Aktiebolag.

Linkfog i Töreboda AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Linkfog i Töreboda AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Linkfog i Töreboda AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linkfog i Töreboda AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Linkfog i Töreboda AB har 556707-4785 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.