WoodPartner Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

WoodPartner Skaraborg AB är en verksamhet som finns i Töreboda. I WoodPartner Skaraborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gamst, Björn Arild som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Gamst, Björn Arild som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gröttumsbråten, Jan som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WoodPartner Skaraborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå WoodPartner Skaraborg AB på telefon 0506-40000.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av möbler och möbelkomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WoodPartner Skaraborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

WoodPartner Skaraborg AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

WoodPartner Skaraborg AB innehar ej F-skattsedel och WoodPartner Skaraborg AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WoodPartner Skaraborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

WoodPartner Skaraborg AB har 556733-2118 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.