Robert Marcus Trämoduler AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Robert Marcus Trämoduler AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Robert Marcus Trämoduler AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Robert Marcus Trämoduler AB är momsregistrerat sedan2007-10-04 och har organisationsnummer 556733-8610.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0506-12021 alternativt besöka eller skicka post till Robert Marcus Trämoduler AB på följande adress Bruksg. 2, 545 31, Töreboda.

Robert Marcus Trämoduler AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-27.

I Robert Marcus Trämoduler AB så sitter följande personer i styrelsen: Pettersson, Erik Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Pettersson, Erik Göran Kenneth som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av småhus, garage, lusthus, dörrar, fönster och därmed förenlig verksamhet.