Haga Limo AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva limousineservice, limousineuthyrning, uthyrning av och beställningstrafik med bilar och bussar samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Haga Limo AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Haga Limo AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 2007-07-18 så skapades Haga Limo AB och verksamheten är har F-skattsedel Haga Limo AB har haft det sedan 2007-10-04.

Haga Limo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

556734-9948 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Töreboda.

Just nu är Haga Limo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Haga Limo AB så går det att nå dem via telefon på 070-4245693 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Haga Limo AB är Andersson, Håkan Tord Arne som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Mecklin, Jani Petri Oskari som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .