Ekonomitjänst Mellansjö

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Töreboda och Ekonomitjänst Mellansjö är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ekonomitjänst Mellansjö är ett av dem. Statusen för Ekonomitjänst Mellansjö är att Bolaget är aktivt.

Ekonomitjänst Mellansjö är ett Enskild firma och skapades 2003-03-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där företaget finns i jobbar för att företag som Ekonomitjänst Mellansjö ska trivas.

Ekonomitjänst Mellansjö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Töreboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Redovisning, löpande bokföring, bokslut, deklarationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomitjänst Mellansjö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ekonomitjänst Mellansjö och det finns flera företag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Ekonomitjänst Mellansjö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-40542.

.

De som är på något sätt har med Ekonomitjänst Mellansjö är Ahlgren, Kjell Jimmy som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekonomitjänst Mellansjö har 561030-XXXX som sitt organisationsnummer.