Segolstorps Entreprenad

Västra Götalands län

Information

580309-XXXX är organisationsnummer för bolaget Segolstorps Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Segolstorps Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som Segolstorps Entreprenad finns i.

Segolstorps Entreprenad har varit registrerat sedan 2004-10-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Segolstorps Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Segolstorps Entreprenad är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för Segolstorps Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Segolstorps Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0506-40633 eller genom brev på följande adress:

Frakt, transporter, grävning, krankörning, skogs och jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Segolstorps Entreprenad och det är Jansson, Jan Tage Allan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,