HERMIA-Produkter

Västra Götalands län

Information

590510-XXXX är organisationsnummer för företaget HERMIA-Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HERMIA-Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Töreboda som är den kommunen som HERMIA-Produkter finns i.

HERMIA-Produkter har varit registrerat sedan 1980-10-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HERMIA-Produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

HERMIA-Produkter är och det finns flera bolag i Töreboda som också är .

Firmatecknare för HERMIA-Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med HERMIA-Produkter så kan ni göra det på telefon genom 0506-12711 eller genom brev på följande adress:

Handel med halvfabrikat i metall samt halv- och helfabrikat i belysningsarmatur

Det finns olika personer som har en koppling med HERMIA-Produkter och det är Hermansson, Urban Ola Folke som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,