Sammanfattning kväll och natt

2018-01-11 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon! Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

21.07 Färgelanda, brand utan misstanke om brott.

Räddningstjänst samt polis till Rännelanda där det skall brinna i en trossbotten i ett hus. Ingen person kommer till skada och räddningstjänst kan släcka och säkra branden. Patrullen skriver en anmälan.¨

 

22.07 Göteborg, en person gripen för koppleri.

En patrull griper en kvinna på Postgatan då hon kan misstänkas för koppleri. Kvinnan är i 30 års åldern och körs till socialjouren för vidare utredning

 

01.07 Göteborg, häleri.

En man ses cykla på E6 i riktning norr ut i höjd med Stigs Center. Patrull lokaliserar cyklisten på Exportgatan och det visar sig att cykeln är anmäld stulen. Det är två kvinnor på var sina cyklar som patrullen hittar på men får bara träff på en av cyklarna. Man tar uppgifter för en anmälan och tar den aktuella cykeln i beslag.

 

01.24 Töreboda, narkotikabrott.

En patrull stannar och kontrollerar en bil på Västra Långgatan. Föraren lyckas springa från platsen innan patrullen hann kontrollera honom. I bilen fanns det två passagerare och när man kontrollerar dessa påvisar en av dem tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

 

02.47 Kungälv, inbrottsstöld.

Larm inkommer från en bensinstation på Vedhallsvägen varför väktare samt polis larmas fram till platsen. Ägaren till bensinstationen kommer även till platsen och kan öppna för att se om någon varit inne. Visar sig att man tagit sig in i byggnaden men det är oklart om man fått med sig något. Patrullen tar uppgifter för en anmälan.

Se händelsen på polisen.se